top of page
Vyhledat

Jak funguje virtuální realita a jak se nemožné stává skutečností?

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak funguje virtuální realita? Připadá vám neuvěřitelné, že vstupujete do 3D světů a jako mávnutím kouzelné hůlky se ocitnete někde jinde? Než si nasadíte VR headset a uprchnete do virtuální reality, prozkoumejte s námi, jak virtuální realita funguje!


muž zkoumá jak funguje virtuální realita

Dotkněte se hvězd, žraloků a vrcholů hor

S virtuálními brýlemi Oculus Quest 2 poznáte jiná místa, a nemusíte ani nikam jezdit. Zažijte nevšední zážitky a prozkoumejte vesmír, hlubiny oceánu a exotické destinace, projděte se po Měsíci, vylezte po nebezpečných skalách a proleťte se v oblacích.


Člověk jako polobůh: nové světy a návrat do minulosti

Machři přes virtuální technologie stvořili digitální prostor, který je jedním slovem: waaaau. Během chvíle se tak teleportujete do fantasy světa, poznáte vzdálené kouty planety a prožijete "na vlastní kůži" významné historické milníky.


Bez zvuku to nejde: technologičtí mágové vytvořili virtuální prostor pomocí počítačové grafiky a přidali do něj něco navíc: famózní zvukové a světelné efekty.


žena zkoumá jak funguje virtuální realita

Tenká hranice mezi realitou a iluzí

Pronikněte do fantastického virtuálního světa díky VR headsetu. S virtuálními brýlemi vám proběhnou před očima neuvěřitelné scenérie, které jsou až děsivě reálné. Virtuální svět prakticky nerozeznáte od toho skutečného. VR hry vás naplno vtáhnou do děje a rázem zapomenete na realitu kolem sebe.


Senzory napodobí každý váš pohyb

Headsety jsou vytuněné do puntíku. Obsahují senzory pohybu, které sledují každý váš pohyb a které hrají důležitou roli při zprostředkování intenzivních a autentických zážitků. Pohybem hlavy a těla interagujete s virtuálním prostorem, a to vytváří iluzi, že jste někde jinde, jen ne doma.


Užijte si autenticitu virtuální reality s brutálně dobrým zvukem. Připravte se na pořádnou nálož sluchových a dotykových vjemů, kdy budete mít pocit, že jste součástí virtuálního reality.


děti zkouší jak funguje virtuální realita

Půjčovna virtuální reality pro neopakovatelné zážitky

Vstupte do virtuálního 3D světa, kde můžete prozkoumávat virtuální prostředí v reálném čase. Zažijte pekelnou párty jízdu s virtuální realitou přímo u vás doma! Jsme půjčovna virtuální reality a jen u nás si můžete půjčit VR brýle Oculus Quest 2 s nejlepšími hrami a aplikacemi.


Odreagujte se ve světe, kde je všechno možné a dovolené. Ozvěte se nám a my vám doručíme VR brýle až k vašim dveřím!

43 zobrazení0 komentářů
bottom of page