top of page
Vyhledat
  • Raduš

VR Relax: půjčujeme po celém Česku VR brýle Oculus Quest 2!

Virtuální realita se stává populárnější a i vy ji máte na dosah ruky. Právě teď si ji můžete vyzkoušet díky půjčovnoě VR Relax v Teplicích. Ale to není všechno – naše půjčovna rozesílá VR brýle po celém Česku, a vy tak můžete zažít úžasný svět virtuální reality bez ohledu na to, kde bydlíte. Třeba v Praze, Ostravě nebo Brně!


hráči z Prahy hrají virtuální realitu

Virtuální realita v Praze

Bydlíte v Praze? Máte ohromné štěstí! Virtuální realita od nás je jedna z nejlevnějších a předčí ceny půjčoven VR brýlí v Praze. Pronajměte si brýle Oculus Quest 2 od VR Relax Teplice a prozkoumejte fascinující virtuální světy přímo z pohodlí vašeho domova.


Virtuální realita v Brně

Fanoušci VR z Brna – teď máte šanci zažít virtuální realitu na vlastní kůži! VR brýle Oculus Quest 2 vám otevřou dveře do nekonečných možností virtuálního světa, ať už jste milovníkem her, simulací, nebo třeba jen hladoví po nových zážitcích.


Virtuální realita v Ostravě

Ostraváci, užijte si virtuální realitu jako nikdy předtím! Dobrodružné a válečné hry jsou jako dělané pro Ostraváky, kteří vyrostli v drsném průmyslovém prostředí. Napumpujte si do žil pořádnou dávku adrenalinu a pobavte se s přáteli!


Virtuální realita v Plzni

Půjčovna virtuální reality v Teplicích přináší do Plzně vstupenku do nových světů, kde nebude nouzi o pořádnou jízdu. Virtuální dobrodružství je to, co vás odvede od starostí všedních dní a dobije vám baterky. A co víc, užijete si při tom legraci (a nervy drásající situace).


Virtuální realita v Liberci

Jste začátečník nebo ostřílený hráč? Je úplně jedno, jaké máte zkušenosti s virtuální realitou. Ohromený bude každý! Nasaďte si brýle Oculus Quest 2 od VR Relax a prozkoumejte virtuální svět ve všech jeho podobách.


Virtuální realita v Olomouci

Nadšenci do virtuální reality z Olomouce pozor: máte jedinečnou šanci pronajmout si brýle Oculus Quest 2 a prozkoumat králičí noru jako Alenka v říši divů. A že se budou dít kolem vás divy, na to vemte jed!


Virtuální realita v Českých Budějovicích

Nezapomněli jsme ani na obyvatele Českých Budějovic. Naše virtuální brýle skrývají zábavu pro všechny věkové kategorie a zabaví se dokonce i babička s dědou. Ať už jste malí, velcí, zhýčkaní, zvědaví… každý bude spokojený!


hráčka z Brna hraje virtuální realitu

Virtuální realita v Hradci Králové

Zažít virtuální realitu na vlastní kůži? Není problém – zašleme vám VR brýle i do Hradce Králové. Zábava, dobrodružství, luštění šifer… Troufnete si na hry, které vás pohltí ještě víc než hry na PS5?


Virtuální realita v Pardubicích

Poznejte v Pardubicích virtuální realitu ve všech jejích podobách. Stačí si od VR Relax Teplice pronajmout brýle na libovolně dlouhou dobu a objevovat nové světy, které jsou plné překvapení a vzrušujícího dobrodružství pro každého!


Virtuální realita v Ústí nad Labem

Svět, který nemá hranice. Nenechte se v Ústí nad Labem omezovat realitou kolem sebe a vstupte do virtuálního světa. Zpestřete si narozeninovou oslavu, vyplňte si podzimní víkendy nebo zajistěte zábavu na vánoční svátky!


Virtuální realita ve Zlíně

I Baťa by koukal, co všechno je ve Zlíně možné! Propadněte kouzlu virtuálního světa a zapomeňte na to, co se děje kolem vás. Skvělá relaxace, nekonečná zábava a překonávání vlastních hranic – nejen to je virtuální realita od VR Relax.


Virtuální realita v Kladně

Hráči z Kladna, rozhlaste mezi známými, že virtuální realita míří také do vašeho města. Poznejte novodobé šílenství, které se točí kolem virtuálních brýlí. Nahlédněte za dveře naší reality a nechte se pohltit jinými světy.


Virtuální realita v Jihlavě

Co je proslulé jihlavské podzemí proti tomu, co uvidíte ve virtuálním světě? Nasaďte si VR brýle Oculus Quest 2 a putujte světy, které působí jako z pohádky, hororu nebo jiných planet. Jste připraveni na naprosto fascinující svět, kde si připadáte jako v Matrixu?


hráčka z Jihlavy hraje virtuální realitu

Půjčovna virtuálních brýlí pro hráče z celého Česka

Půjčovna virtuálních brýlí Oculus Quest 2 v Teplicích si dala za cíl přivézt virtuální realitu i k vám domů. Ať už jste z:


· Hlavního města Prahy,

· Středočeského kraje,

· Jihočeského kraje,

· Plzeňského kraje,

· Karlovarského kraje,

· Ústeckého kraje,

· Libereckého kraje,

· Královéhradeckého kraje,

· Pardubického kraje,

· Jihomoravského kraje,

· Zlínského kraje,

· Olomouckého kraje,

· Moravskoslezského kraje,

· Kraje Vysočina,


pošleme vám VR brýle Oculus Quest 2 s širokým výběrem dobrodružných her, realistických simulací a zážitků. VR Relax vám nabízí nezapomenutelný zážitek, který ve vás bude rezonovat po dlouhou dobu.


Online objednávka, a brýle máte doma!

Díky online objednávce můžete požádat o zaslání VR brýlí přímo z pohodlí svého domova. Pronajměte si brýle na dny, které vám vyhovují. Nenechte si ujít virtuální realitu za bezkonkurenční ceny a prozkoumejte virtuální svět s VR Relax. Objednejte si brýle ještě dnes a staňte se součástí virtuálních světů!


Virtuální realitu mají na dosah ruky s VR Relax v Teplicích všichni lidé z Česka. Tak neváhejte a objednávejte VR brýle hned teď. Volné termíny se pomalu plní!

19 zobrazení0 komentářů
bottom of page