top of page
Vyhledat
  • Raduš

Virtuální realita na soukromou či firemní akci: zážitek, na který se nezapomíná

Virtuální realita je technologie, která postupně proniká do různých oblastí našeho života, ať už jde o zábavu, vzdělávání nebo podnikání. Půjčte si virtuální brýle Oculus Quest 2 na soukromou či firemní akci a darujte hostům nezapomenutelný zážitek.


muž má na firemní akci virtuální realitu od VR Relax

Nejlepší virtuální realita v Ústeckém kraji? VR Relax Teplice

A právě půjčovna virtuální reality VR Relax Teplice vám zapůjčí brýle Oculus Quest 2 s nadupanými hrami a aplikacemi, které posunou vaši akci na úplně novou úroveň. Na vaší party se o všechno postaráme nebo vám zapůjčíme brýle, jejichž obsluhu si zajistíte sami. Virtuální brýle vám doručíme na jakoukoliv adresu v Česku.


Proč mít virtuální realitu na soukromé a firemní akci?

Zapůjčením VR brýlí Oculus Quest 2 od VR Relax Teplice přinášíte hostům jedinečnou příležitost, aby vstoupili do světa virtuální reality a prožili neuvěřitelné dobrodružství přímo na vaší akci.


Ať už pořádáte firemní teambuilding, soukromou party, zábavu na svatbě nebo narozeninovou oslavu dětí, virtuální realita vám dává nekonečné množství zábavy. Máme pro vás několik důvodů, proč mít virtuální zábavu na party:


1. Nezapomenutelný zážitek

Zapůjčením VR brýlí dáváte hostům něco, co nezažijí každý den: vstoupit do virtuálního světa a stát se součástí příběhu nebo účastníkem soutěže. Věřte, že si to budou pamatovat do konce svého života.


2. Zábava

Všichni hosté se tím zabaví. I ti, co nemají VR brýle zrovna nasazené. Obraz v brýlích můžete promítat na televizi, ale i jen pouhé sledování lidí vtažených do virtuálního světa přináší spoustu zábavy a vtipných situací.


žena ve virtuální realitě od VR Relax

3. Neomezené možnosti

Virtuální realita nabízí širokou škálu her, simulací, vzdělávacích programů a aktivit. Je jedno, jakou pořádáte akci. Vždy najdete něco, co překvapí a potěší vaše hosty: od adrenalinových závodů až po průzkum podmořských hlubin.


4. Soutěžení

Uspořádejte soutěž o nejlepšího hráče virtuální reality. A co víc, hráči mohou mezi sebou spolupracovat a sledovat, jak je na tom jejich soupeř. Zorganizujte týmové turnaje a stmelte vaši pracovní skupinu na firemní akci.


virtuální realita

Komplexní služby s obsluhou brýlí od VR Relax

Virtuální realita v Ústeckém kraji VR Relax Teplice vám nejen zapůjčí brýle Oculus Quest 2, ale také vám k tomu nabízí komplexní služby – od obsluhy VR brýlí na akcích až po doporučení nejlepších VR her na vaši akci.


Jsme tým odborníků, který vám se vším pomůže. Vyzkoušejte s námi nový rozměr zábavy. Zapůjčením brýlí Oculus Quest 2 od VR Relax investujete do jedinečného zážitku, který zanechá v lidech hluboký dojem. Kontaktujte nás!


17 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page